Μήνυμα σφάλματος

User warning: The following module is missing from the file system: startupgrowth. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1181 of /home/andia/public_html/includes/bootstrap.inc).

13/1/2021 - Έγκυρη Πληροφόρηση για τη Δράση του ΕΣΠΑ «e-λιανικό»

Ημερομηνία: 
Τετάρτη, Ιανουάριος 13, 2021 - 12:45

Σε συνέχεια του μεγάλου ενδιαφέροντος των επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου για την αναμενόμενη συγχρηματοδοτούμενη από το ΕΣΠΑ Δράση «e-λιανικό» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) για τη δημιουργία ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος, από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων επισημαίνονται τα ακόλουθα:

α) Η επίσημη πληροφόρηση για τις Δράσεις ενίσχυσης επιχειρήσεων μέσω του ΕΣΠΑ παρέχεται έγκυρα και δωρεάν από την επίσημη ιστοσελίδα του www.espa.gr  καθώς και από τις ιστοσελίδες των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων, εν προκειμένω του ΕΠΑνΕΚ, www.antagonistikotita.gr  και αρμόδιων επίσημων φορέων.

Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων προτρέπει όλους τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθούν τακτικά τις επίσημες ιστοσελίδες και τις επίσημες σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να διασφαλίσουν την πλήρη, ορθή και απολύτως δωρεάν ενημέρωση τους.  

β) Δεν έχει δημιουργηθεί ειδική, διακριτή ιστοσελίδα για πληροφόρηση για τη δράση e-λιανικό από το Υπουργείο ή άλλο επίσημο φορέα.

γ) Στις 11/01/2021 εκδόθηκε η προδημοσίευση της Δράσης, η οποία περιλαμβάνει απαραίτητες βασικές πληροφορίες για την προετοιμασία των ενδιαφερόμενων, έχει αναρτηθεί στους επίσημους διαδικτυακούς τόπους του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)

https://www.espa.gr/el/Pages/ProclamationsFS.aspx?item=5113

http://www.antagonistikotita.gr/epanek/news.asp?id=1164   

καθώς και στα αντίστοιχα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Δράση αναμένεται να προκηρυχθεί μέσω πρόσκλησης που θα εκδοθεί εντός του μηνός Ιανουαρίου 2021 ενώ η περίοδος υποβολής θα ανακοινωθεί στην πρόσκληση και θα έχει διάρκεια τουλάχιστον τριάντα (30) ημέρες.

Η πρόσκληση της Δράσης θα περιλαμβάνει τις ακριβείς πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής και θα δημοσιευθεί στους πιο πάνω διαδικτυακούς τόπους  του ΕΣΠΑ και του ΕΠΑνΕΚ. Οι Αιτήσεις  Χρηματοδότησης θα υποβάλλονται σε ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα ανακοινωθεί με τη δημοσίευση της Αναλυτικής Πρόσκλησης της Δράσης. Όπως σε όλες τις προσκλήσεις για τις επιχειρήσεις θα κυκλοφορήσει πληροφοριακό υλικό διευκόλυνσης των ενδιαφερόμενων.

 

Συσχετιζόμενη Δράση: 
Διευκόλυνση Πρόσβασης για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)

Για να αυξήσετε το μέγεθος των κειμένων πατώντας ταυτόχρονα τα πλήκτρα Ctrl και + (συν), ενώ αντίθετα για να μειώσετε με τα πλήκτρα Ctrl και - (μείον).
Εναλλακτικά, πατήστε το πλήκτρο Ctrl και κυλήστε το ροδάκι του mouse για μεγέθυνση και σμίκρυνση.
Με ταυτόχρονο πάτημα Ctrl και 0 (μηδέν), επιστρέψτε στο αρχικό μέγεθος.

  • CTRL+F1: Αρχική
  • CTRL+F2: ΕΠΑΝ Ι
  • CTRL+F3: ΕΠΑΝ ΙΙ
  • CTRL+F6: ΕΠΑΝΕΚ
  • CTRL+F7: Νέα-Ανακοινώσεις
  • CTRL+F8: Εκδηλώσεις
  • CTRL+F9: Επικοινωνία